NL gratis verzending bij bestellingen van €25 of meer, BE bij €35 of meer | Verzending binnen 2 werkdagen

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10837″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Een van de meest gestelde vragen door onze klanten is: waarom zijn de Pretty ECO notitieboeken blanco? Ik vind dit heel interessant want persoonlijk ben ik DOL op blanco notitieboeken. Ze geven me zoveel vrijheid. Daarom besloot ik om mijn ideeën voor blanco notitieboeken met je te delen. Onlangs bracht ik het gratis e-book: “16 ideeën voor je blanco notitieboek (van olifantenpoeppapier)” uit.  In dit e-book deel ik mijn favoriete manieren om een blanco notitieboek te vullen in maar liefst 4 categorieën. Ik deel graag uit elke categorie een van mijn favoriete manieren met je. 

 

Creatief – Foto album

Ideeën voor je blanco notitieboek - Foto albumHoezo kan je een notitieboek niet als foto album gebruiken? Plastic mapjes zijn hier in ieder geval niet voor nodig! Ga aan de slag met gekleurd washi tape en verschillende formaten foto’s. Je kan ook de datum, een herinnering of locatie noteren bij de foto om het nog persoonlijker te maken. Een notitieboek geeft je veel meer vrijheid om een foto album persoonlijk te maken dan een foto album met insteekhoesjes![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1587625201463{margin-top: 40px !important;}”][vc_single_image image=”10829″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://prettyeco.com/nl/ideeen-voor-blanco-notitieboek/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Spiritueel – Manifestaties

Manifesteren is een manier om dingen, zowel fysiek als niet, in je leven te brengen door ze heel bewust aan te trekken. Een manier om dit te doen is door je manifesteringen uit te schrijven. Als je bijvoorbeeld heel graag een nieuwe baan als docent wil zou je het volgende op kunnen schrijven:

“Ik ben zo blij dat ik de perfecte baan als docent heb gevonden, het past helemaal bij me!”

Schrijf het op, geloof het en het universum doet de rest.

Wist je dat ik het werken met olifanten in mijn leven heb gemanifesteerd? Ik begon dit aan te trekken toen ik 11 jaar oud was en manifesteerde het toen ik 23 was! Ik vertel je er meer over in onze “The story of Pretty ECO video”.

 

Woorden & Fonts – Hand Letteren

Hand letteren betekend eigenlijk het tekenen van je letters. Je kan de letters gebruiken om je woord te benadrukken (Schrijf bijvoorbeeld “Thuis” in de vorm van een huis) of gebruik het om een mantra of quote er super speciaal uit te laten zien. Ik start graag door een verticale en horizontale lijn in het midden te plaatsen als mijn gidsen.

 

Praktisch – Gedragstracker

ideeën voor je blanco notitieboek - Habbit trackerGedragstrackers zijn een handige tool bij het aanleren van nieuwe gewoontes. Wil je bijvoorbeeld elke dag 2 liter water drinken? Houd het bij als dagelijks doel met een gedragstracker. Je krijgt visueel inzicht van hoe goed het je lukt om het bij te houden. Dit werkt erg goed om je te motiveren, je wil wel elk vakje in kunnen kleuren natuurlijk![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1587625593137{margin-top: 40px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10780″ img_size=”large” onclick=”custom_link” image_hovers=”false” link=”https://prettyeco.com/nl/ideeen-voor-blanco-notitieboek/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wil je meer ideeën om jouw blanco notitieboek te vullen?

Download dan het gratis e-book: 16 ideeën voor je blanco notitieboek (van olifantenpoeppapier)

[/vc_column_text][dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fprettyeco.com%2Fnl%2Fideeen-voor-blanco-notitieboek%2F|title:Gratis%20E-book%3A%2016%20idee%C3%ABn%20voor%20blanco%20notitieboek||” size=”medium” button_alignment=”btn_left”]Ja, ik wil het gratis e-book[/dt_default_button][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretty ECO is temporarily closed!

We are currently working on this page you’ve landed on, and we’re sorry to inform you Pretty ECO is closed until the end of June. We will be back with a brand new website and products.  Hope to see you soon!