NL gratis verzending bij bestellingen van €25 of meer, BE bij €35 of meer | Verzending binnen 2 werkdagen

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11420″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Sinds ongeveer een jaar kan je bij ons duurzame visitekaartjes laten maken op olifantenpoeppapier! Ondertussen hebben al voor een hoop mooie en zeer verschillende bedrijven kaartjes mogen maken. Maar waarom duurzame visitekaartjes ook een reden zijn voor jou om hiervoor te kiezen? In deze post 4 redenen uitgelicht!

1. Jouw image

Een visitekaartje is natuurlijk een verlengstuk van jouw bedrijf. Een heel klein stukje dat je meegeeft aan iemand om te laten zien: kijk, dit is wie ik ben en waar ik voor sta. Als je kiest voor een duurzaam materiaal geef je daarmee dus gelijk een mooie statement af voor jou en je bedrijf.

2. Een goed gevoel

Dit punt heeft misschien niet zo zeer met de ontvanger van je kaartje te maken, maar voor jezelf voelt dit toch ook heel fijn? Je staat helemaal achter de manier waarop jouw kaartje is geproduceerd en het feit dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Dat geeft toch een lekker gevoel als je je kaartjes weggeeft.

3. Mooi en uniek

Uiteraard een kwestie van smaak, maar ik denk dat je kaartjes er ook gewoon mooier op worden! Elk kaartje is uniek door de textuur van het papier, waar je vezels en takjes in ziet zitten. Hierdoor krijgen je visitekaartjes een opvallende look!

4. Een conversation starter

Uit ervaring kan ik je vertellen dat als je laat vallen dat je papier van olifantenpoep wordt gemaakt, er wat uit te leggen valt ;-). Op een netwerkborrel is het voorbereiden van gespreksonderwerpen soms best een ding, gelukkig kan jij altijd een visitekaartje met een verhaal aanbieden! Het is zelfs een idee om (klein) op je kaartje te noemen dat het papier is gemaakt van gerecyclede olifantenpoep!

Hopelijk heb je in deze blogpost wat leuke redenen gevonden waarom duurzame visitekaartjes van olifantenpoeppapier een goede optie zijn voor jou.

Helaas kun je via ons geen drukwerk meer bestellen. Wel kun je ons 250gsm papier kopen, het perfecte papier voor visitekaartjes. Gebruik het voor kleine oplages in je eigen printer of breng het naar een lokale drukker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretty ECO is temporarily closed!

We are currently working on this page you’ve landed on, and we’re sorry to inform you Pretty ECO is closed until the end of June. We will be back with a brand new website and products.  Hope to see you soon!